Archive for دی, ۱۳۸۹

تحصیلات دکترا در کشور پرتغال
در تاریخ ۲۸ دی ۱۳۸۹ ساعت ۱۰:۲۸ ب.ظ
کشور: پرتغال یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا و پیمان شینگن است. امکان تردد آزاد به سایر کشورهای اروپایی برای دارندگان اقامت دانشجویی، آب وهوای خوب و متعادل، طبیعت بکر و زیبا، هزینه پایین زندگی، شهریه های ناچیز برای تحصیل، فرهنگ سازگار با مردم شرق و امنیت بالا از مزایای تحصیل و زندگی در این کشور است. مردم پرتغال به زبان پرتغالی صحبت میکنند که به زبان اسپانیائی بسیار نزدیک است و کسانی که به زبان اسپانیائی تسلط دارند قادر به فهم زبان پرتغالی نیز خواهند بود. ادامه مطلب
دانشگاه و شهر: دانشگاه Beira Interior یکی از دانشگاههای دولتی معتبر پرتغال در شهر Covilha از ایالت Casdtelo Branco واقع شده است و با مرکز ایالت تنها ۳۰ دقیقه، با شهر زیبای پورتو ۳ ساعت و تا لیسبون (پایتخت) ۳٫۵ ساعت فاصله دارد. این شهر در منطقه ای کوهستانی واقع شده، دارای ۴ فصل مشخص و مطبوع با تابستانی نسبتاً گرم میباشد. مردم بومی به زبان پرتغالی صحبت میکنند و تسلط چندانی به انگلیسی ندارند، لیکن در دانشگاه و خوابگاه امکان مراوده به زبان انگلیسی مقدور است. این دانشگاه در بین هزار دانشگاه اول دنیا قرار دارد.
دوره های دکترا: دکترا در این دانشگاه به صورت پژوهشی با کارهای عملی و نگارش رساله برگزار میشود. نیازی به تسلط به زبان پرتغالی نیست، لیکن دانشجو باید به زبان انگلیسی تسلط داشته باشد. طول دوره دکترا حداقل ۳ سال میباشد. مدرک دکترای صادره از سوی این دانشگاه به صورت قطعی مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری میباشد.
دانشکده ها و گروه های آموزشی: علوم اجتماعی (اقتصاد، بازرگانی، جامعه شناسی، روانشناسی، علوم تربیتی، تربیت بدنی)، علوم پایه (ریاضی، فیزیک، شیمی)، فنی و مهندسی (انفورماتیک، مهندسی نساجی، مهندسی الکترومکانیک، مهندسی عمران، معماری، مهندسی هوا-فضا)، هنر (ارتباطات، هنرهای زیبا، نقاشی)، علوم بهداشتی (گرایشهای علوم پایه پزشکی
هزینه زندگی و تحصیل: هزینه زندگی دانشجویی (مسکن، غذا، بیمه و تردد) در شهر کوویلها تنها ۴۰۰ یورو در ماه است. شهریه سالانه دوره های دکترا ۱۶۵۰ یوروست که قابل تقسیط به ۴ بخش میباشد. امکان گرفتن بورس بسیار ضعیف است.
مدارک مورد نیاز: ترجمه رسمی دانشنامه و ریزنمرات کارشناسی و کارشناسی ارشد، پروپوزال تحقیقاتی (۸-۷ صفحه)، توصیه نامه علمی از دو نفر از اساتید، رزومه. توجه: مدارک به زبان های انگلیسی، پرتغالی یا اسپانیایی مورد قبول میباشند
خدمات: اخذ پذیرش، پشتیبانی ویزا، تهیه مسکن (خوابگاه یا اتاق در شهر)، آشنا کردن دانشجو به شرایط زندگی در محل، ترانسفر از ترمینال کاویلها به محل سکونت، معرفی دانشجو به استاد و آشنا کردن وی با دانشگاه
حق الزحمه خدمات: برای انجام خدمات کامل به شرح بالا مبلغ ۱۵۰۰ یورو اخذ میگردد. قسط اول در هنگام عقد قرارداد و مابقی پس از اخذ پذیرش و اقدام برای ویزا دریافت میشود. در صورت عدم صدور پذیرش و احراز شرایط، پس از کسر ۱۰۰ یورو، بقیه مبلغ پیش پرداخت به متقاضی عودت داده میشود. در صورت انصراف پیش از مهلت تعیین شده در قرارداد، نصف مبلغ پیش پرداخت به متقاضی باز پس داده خواهد شد.

داوطلبان تحصیل درخارج از کشور نیاز به ارائه کارت معافیت یا پایان خدمت ندارند
در تاریخ ۲۸ دی ۱۳۸۹ ساعت ۸:۵۳ ب.ظ
معاون قضایی دیوان عدالت اداری گفت :با ابطال بند ج ماده ۳ آیین نامه اجرایی قانون اعزام دانشجو به خارج از کشور ، داوطلبان تحصیل در خارج نیاز به ارائه معافیت یا کارت پایان خدمت سربازی ندارند. ادامه مطلب
“غلامحسین رهبر پور” روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی ایرنا اظهار داشت: مغایرت قانون تحصیل خارج از کشور با آیین نامه اجرایی آن سبب ابطال بند (ج) ماده ۳ آیین نامه نحوه ادامه تحصیل دانشجویان به خارج از کشور شد.
وی افزود :با ابطال این بخش از آیین نامه داشتن کارت پایان خدمت نظام وظیفه یا کارت معافیت دائم از جمله شرایط عمومی داوطلبان ادامه تحصیل در خارج از کشور نخواهد بود.
معاون قضایی دیوان عدالت اداری افزود: براساس ماده ۱۴ قانون اعزام دانشجو به خارج از کشور افراد به شرط نداشتن غیبت با سپردن تعهد می توانند جهت ادامه تحصیل طبق ضوابط وزارت علوم ، تحقیقات وفناوری به خارج اعزام شوند.
رهبرپور ادامه داد: این درحالی است که در بند(ج) ماده ۳ آیین نامه اجرایی اعزام دانشجو به خارج از کشور آمده که تحصیل دانشجویان در خارج از کشور منوط به داشتن گواهی پایان خدمت یا کارت معافیت می باشد.
معاون قضایی دیوان عدالت اداری اضافه کرد : نداشتن غیبت یعنی اگر فرد سرباز هم باشد می تواند برای ادامه تحصیل به خارج از کشور اعزام شود .
معاون قضایی دیوان عدات اداری با بیان اینکه دانشجویان با داشتن کارت معافیت و یا گواهی پایان خدمت ممنوعیتی برای ادامه تحصیل در خارج از کشور نخواهند داشت، افزود: به دلیل مغایرت این بخش آیین نامه با قانون اعزام دانشجو به خارج از کشور، بند مذکور از سوی هیات عمومی دیوان عدالت اداری ابطال شد.